Om valbylove

Velkommen til valbylove. Her vil du finde noget om at have en have og noget om hverdagsliv. Og noget om at være menneske, slet og ret.

Jeg hedder Anne og bor i Valby i København sammen med min mand, tre børn, en lille hund i lømmelalderen, en kanin, nogle høns og to halvgamle katte, som hunden jagter, hver gang den ser sit snit. Så jeg har brug for mit eget værelse ind imellem, og det var sådan, valbylove opstod. Mit arbejdsliv er jeg så heldig at tilbringe på et forlag, men valbylove handler mest om min fritid. Jeg håber, du vil synes, her er godt at være.

Forfatter: Anne Matthiesen

Jeg hedder Anne og bor i Valby i København sammen med min mand, to teenagere, en efternøler, en lille hund i lømmelalderen, to halvgamle katte som hunden jagter hver gang den ser sit snit, en kanin og nogle høns. Mit arbejdsliv er jeg så heldig at tilbringe på et forlag, men valbylove handler mest om min fritid.

2 meninger om “Om valbylove”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *