En dansk yndlingshaveblog du skal kende

Jeg elsker haveblogs og abonnerer på en del, og en af mine favoritter er Livsnyderhaven. Her skriver Maria om sin have, sit (lækre!) orangeri, sine høns og andet godt. Hun har den fineste have i Aalborg – en dag må jeg over og se den, hun holder nemlig Åben Have ind imellem, og den ser så indbydende og inspirerende ud. Ikke for ingenting fik hun for nylig prisen Danmarks Bedste Haveblog 👍🏼 Virkelig dejlig at følge!

Forfatter: Anne Matthiesen

Jeg hedder Anne og bor i Valby i København sammen med min mand, to teenagere, en efternøler, en lille hund i lømmelalderen, to halvgamle katte som hunden jagter hver gang den ser sit snit, en kanin og nogle høns. Mit arbejdsliv er jeg så heldig at tilbringe på et forlag, men valbylove handler mest om min fritid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *